Trg kralja Tomislava 3, 44210 Sunja 044/812-883 Pon-Pet: 7 do 15 h

Preporuke građanima za komunikaciju s tvrtkom Komunalac Sunja d.o.o. za vrijeme epidemije bolesti COVID-19

Preporuke građanima za komunikaciju s tvrtkom Komunalac Sunja d.o.o. za vrijeme epidemije bolesti COVID-19

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, komunikacija građana s djelatnicima tvrtke Komunalac Sunja d.o.o., do daljnjega, provodi se:

1. putem pošte i /ili telefonom
2. putem elektroničke pošte

 

Iznimno, ako je nužan osobni dolazak ili kontakt, potrebno je pridržavati se slijedećih preporuka:

– KOMUNIKACIJA djelatnika i stranki treba se odvijati NA UDALJENOSTI OD NAJMANJE JEDNOG METRA, BEZ NEPOSREDNOG FIZIČKOG KONTAKTA

– IZBJEGAVATI GRUPIRANJE STRANAKA na način da prije dolaska nazovete kontakt broj telefona i dogovorite dolazak. Strankama će se dopustiti ulazak u hodnik, a službenika ćete obavijestiti ranije telefonski te će SE komunikacijA sa strankom ostvariti u hodniku

– KOD ULASKA u prostorije Komunalca Sunja d.o.o. obavezno je DEZINFICIRATI RUKE ILI IH OPRATI SAPUNOM I TOPLOM VODOM
PREPORUKA GRAĐANIMA PRILIKOM ISPRAĆAJA POKOJNIKA:

Preporučujemo građanima da se ispraćaji pokojnika obavljaju U KRUGU ČLANOVA OBITELJI, odnosno u prisutnosti što manjeg broja osoba kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama za vrijeme pandemije zaraze korona virusom.
Preporuča se građanima da se SUĆUT OBITELJI POKOJNIKA IZRAŽAVA SAMO NAKLONOM, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata kako bi se smanjila mogućnost zaraze ili prijenosa korona virusa te, koliko god je to moguće, održava međusobna fizička udaljenost veća od jednog metra.
Molimo građane da za sve upite, molbe ili druge poslove u službama groblja koriste mogućnost kontakta elektronskom poštom ili telefonom kako bi se smanjio broj nepotrebnih fizičkih kontakata sa zaposlenicima. Ukoliko dolazite u urede groblja, molimo Vas da se pridržavate preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.

PREPORUKA GRAĐANIMA VEZANO ZA RAD GRADSKE TRŽNICE:
Gradska tržnica Sunja radi do daljnjega. Radi zaštite građana prilikom posjete tržnici, preporuča se držati odstojanje veće od jednog metra. Preporuča se prati i/ili dezinficirati ruke, kad god je to moguće. Prodavači na tržnici koji koriste betonske stolove trebaju se rasporediti na način da između svakoga ostane najmanje jedan prazan stol. Rukovanje te sve druge oblike bliskog kontakta treba u potpunosti izbjegavati. Prilikom rukovanja hranom strogo se pridržavati sanitarnih uputa o rukovanju hranom.

– BROJEVI TELEFONA na koje nam se možete obratiti:
centrala: 044/833-666
referenti za otpad: 099/732-3270
Email:

Kontakt informacije

Adresa:
Trg kralja Tomislava 3, p.p.1, 44210 Sunja

Telefon:
044/833-666

Email:

Our website is protected by DMC Firewall!